Oferta speciala la Cabana BarcaciuDragi iubitori ai muntelui,

Cabana Barcaciu vine in sprijinul organizatiilor implicate in activitatile montane oferind o reducere la cazare de 30%, membrilor activi si cu cotizatia platita la zi. Reducerea este supusa anumitor conditii*.

Cabana Barcaciu doreste sa stimuleze in acest fel implicarea si responsabilizarea membrilor in cadrul organizatiilor in care activeaza, oferind un beneficiu concret membrilor cotizanti. Este cea mai consistenta reducere oferita permanent de o cabana sau pensiune montana din Romania.

Oferta se incadreaza in eforturile Cabanei Barcaciu de sprijinire a miscarii montane de la noi, stand alaturi de alte actiuni ca:
– suport logistic pentru voluntarii EcoAvrig (actiune de igienizare a Lacului Avrig) si pentru voluntarii care au igienizat Poiana Barcaciu si imprejurimile cabanei
– sprijin logistic si cu resurse umane pentru refacerea traseelor marcate din zona Barcaciu – Lacul Avrig – Varful Scara, inclusiv marcarea unui traseu nou
– organizare de intalniri ale schiorilor de tura si promovarea schiului de tura
– schimb de experienta privind administrarea ecologica a cabanelor de munte cu Deutscher Alpenverein (DAV)
– suport logistic pentru competitia sportiva Ultra Trail Fagaras

Pentru ca vrem sa va oferim o sedere cat mai placuta la Cabana Barcaciu, stim ca trebuie sa ne concentram eforturile si resursele pentru administrarea cabanei. Datorita acestui fapt si pentru ca nu avem acces la internet in mijlocul Muntilor Fagarasului, nu avem posibilitatea si timpul necesare, pentru a verifica ce cluburi sunt active in domeniul montan si care sunt membrii acestora. De stabilirea listei cu organizatiile si membrii care beneficiaza de reducere se ocupa partenerii nostri de la Asociatia Ecouri Verzi din Cluj-Napoca. Va rugam sa ii contactati la office@ecouriverzi.ro sau 0745397655. In termen de maxim 10 zile lucratoare vor transmite lista actualizata catre Cabana Barcaciu si reducerile intra in vigoare si pentru organizatiile recent inscrise pe lista.

Pentru orice aspecte legate de cazare si rezervari, sau alte nelamuriri, va rugam sa contactati Cabana Barcaciu la barcaciu@yahoo.com sau 0740059805.

Mai multe informatii despre Cabana Barcaciu la www.barcaciu.ro
Imagini si descrieri ale activitatilor Asociatia Ecouri Verzi la www.facebook.com/ecouriverzi

Mihai Petre,
Cabana Barcaciu

Horatiu Popa
presedinte Asociatia Ecouri Verzi

* Reducerea se ofera la prezentarea carnetului de membru vizat la zi impreuna cu un document de identitate. Reducerea nu se aplica in perioada Revelionului, Paste, Ziua Nationala a Romaniei si alte evenimente organizate de Cabana Barcaciu. Reducerea se aplica in limita locurilor disponibile si doar cu rezervare in prealabil de minim 15 zile. Pentru turistii fara rezervare, sositi direct la cabana, reducerea se acorda doar in limita locurilor disponibile. Reducerea se aplica incepand cu 20 decembrie 2012. Reducerea poate fi anulata unilteral de catre Cabana Barcaciu, fara notificare in prealabil. Cabana Barcaciu isi rezerva dreptul de a nu acorda reducere anumitor cluburi sau membrilor acestora, desi sunt eligibili pentru reducere, dar care au activitati contrare legislatiei, regulilor muntelui sau regulilor cabanei sau deruleaza activitati daunatoare muntelui. Ea se adreseaza doar cluburilor si asociatiilor care au activitati legate de munte in domeniul
sportiv, protectia mediului, educatie, petrecerea timpului liber, promovarea turismului montan, voluntariat etc. Reducerea se acorda doar organizatiilor care isi exprima, in prealabil, intentia de a beneficia de ea, contactand Asociatia Ecouri Verzi si trimitand lista nominala cu membrii activi / cotizanti si adresele valide de email.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.